top of page

Kasteel voor Bewustwording
voor
Mannen

Pad van de Zoeker (18-29 jaar): je zoekt naar identiteit en levensdoel. Worstelt met keuzes in opleiding, carrière en relaties. Gekenmerkt door jouw nieuwsgierigheid en wens om je plek in de wereld te vinden.

Pad van de Ontdekker (30-39 jaar): je zit in de fase van zelfontdekking, ondanks behaalde doelen. Verlangt je naar meer diepgang, persoonlijke vervulling, betekenis en begrip van jouw ware zelf.

Pad van Reflectie (40-59 jaar): je reflecteert op jouw levenspad, ervaart soms leegte en midlife-overwegingen waaronder zingeving, balans en je verlangt er naar om betekenisvol bij te dragen. 

Professionals in de Materiële Greep: Ben jij die professional uit het bedrijfsleven die de greep van materie, geld en verplichtingen voelt? Ondanks externe successen merk je wellicht een gebrek aan innerlijke voldoening en betekenis. De uitdaging ligt in het vinden van evenwicht tussen persoonlijke vervulling en harmonie met het grotere geheel.

Voel je je aangesproken, of niet en wil je iets anders aankijken of transformeren? Neem dan contact met ons. 

Volgende generatie (jongemannen)
Ondernemende mannen
Voor (jonge)vrouwen

Kasteel voor Bewustwording
voor
Vrouwen

Onze transformatieve (initiatie)programma's zijn nu nog met name gericht op mannelijke deelnemers maar onze plek richt zich uiteraard op zowel (jonge)vrouwen als mannen.

Op dit moment verhuren wij onze plek aan vrouwengroepen en kan je hier ook een periode verblijven om tot rust te komen, een boek te schrijven of op een andere manier inspiratie op te doen.

Wil je meer weten over hoe wij en onze plek mogelijk iets voor jou kunnen betekenen neem dan
contact met ons op door een mailtje te sturen naar Desirée Houkema.

Rustzoekers

Retraite voor Rustzoekers

Buiten onze programma's heten we vrouwelijke en mannelijke rustzoekers welkom voor een verblijf op onze inspirerende plek. Ontmoet jezelf op een diepere laag, weg van de hectiek van het alledaagse. Keer opgewekt en vol vertrouwen terug naar huis!

 

Gun jezelf de rust en ruimte om stil te staan bij waar je nu bent in het leven? Stem met ons af voor een mogelijk verblijf op ons château.

Verblijfsmogelijken: tent, camper, kasteel en gîte (1-persoonsappartement) 

Uitleg Gîte

Behoefte aan reflectie over wat er speelt in je leven? Boek aanvullend een gesprek ter ondersteuning op jouw pad. 

Interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Prijzen zijn all-in en btw vrij 

Faciliteiten: sanitairgebouw, buitendouche (koud), buitenkeuken, basic fitnessruimte en een gezamenlijke woonkamer

bottom of page