top of page
  • Foto van schrijverRaymond Fränzel

"Dat er even niets van mij verwacht wordt..."

Dit is wat een jongeman zei die hier afgelopen weekend met zijn vader, broer en 'pleegbroer' op het Château zijn geweest. Het was weer een feest en ik ben iedere keer weer verwonderd wat deze plek met mensen doet. Het is de stilte, de natuur en de mystieke plek die op de een of andere manier iets wakker kust.


Iemand zei pas "hier worden mooie herinneringen gecreëerd" en dit klopt, maar ook blijvende verbindingen. Het voelt alsof we een soort energetisch web aan het creëren zijn waarin we (ook) zonder woorden elkaar verstaan.

Zo waardevol dat een vader deze jongens meeneemt en laat proeven aan een andere wereld. Je had ze moeten zien.... drummen, grasmaaien, met 'Storm' de hond spelen, in de sportschool, wandelen of beter gezegd rennen, met z'n allen op de zolder in het kasteel slapen, de bossen in, koud douchen, klusjes doen in het kasteel, samen eten (koken)....

Samenvattend: het was gewoon super ontspannen en genieten!


Uiteindelijk gaat de kern van mijn werk hier over tot rust komen en genieten natuurlijk, zodat er ruimte kan ontstaan voor het vinden van ons eigen pad. Dus mocht je het gevoel hebben dat je wat naast je eigen pad aan het lopen bent, dan is er dit jaar (3-10 september) nog één plekje vrij voor de start van een initiatieprogramma, waarin je in ieder seizoen van het jaar hier één week verblijft.


Voor meer informatie zie www.kasteelvoorbewustwording.nl

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page