top of page
  • Foto van schrijverRaymond Fränzel

Ik 'wil' mannen bij hun ballen pakken...

Bijgewerkt op: 2 dec. 2023

En iets zeggen in de strekking van 'kom op man - Wake-Up!'

Het is een uitnodiging, een appel en het vraagt moed. Het is een uitnodiging om op pad te gaan, goed voor jezelf te zorgen, tot rust te komen en je bewust te worden van de impact van ons huidige gedrag op de aarde en toekomstige generaties.


Vanuit mijn eigen achtergrond als ondernemer weet ik wat het vraagt om meerdere ballen in de lucht te houden en het heeft mij ook gebracht waar ik nu ben. Jouw pad tot nu toe is dus geen verloren tijd maar het is wel tijd voor verandering.Ik vind dat met name de mannelijke energie een destructieve impact heeft op het welzijn van de aarde en toekomstige generaties. En dat komt omdat velen van ons leeg zijn van binnen en dit aan het opvullen zijn met spullen van buiten, als een verslindende consumptie machine. De vrouwelijke energie is daarentegen 'zachter' van aard en meer verbonden met het grotere geheel. Het is o.a. de combinatie van deze twee energieën die ons naar onze bestemming kunnen brengen.


Op ons Kasteel voor Bewustwording bieden we daarom mooie en krachtige programma's aan voor (jonge)mannen die verlangen naar rust, inspiratie en een authentiek en gepassioneerd leven. Onze jongeren hebben inspirerende rolmodellen nodig.


Dus kom op mannen, pak jezelf bij de ballen, verzamel je moed en ga op pad met jezelf. Het is niet zo dat je niet weet dat er iets nodig is!

Als voorbeeld is er recent weer een moedige man (46) naar ons Château gekomen om (aan zichzelf) te klussen. Zie foto, hij wil graag anoniem blijven ;-). Hij is op pad naar zijn bestemming. Eén week is hij geweest waarin wij geklust en gesproken hebben, hij alleen tijd (met zichzelf) heeft doorgebracht en tevens kennis gemaakt heeft met de rijkdom van de Tao training. De opbrengst van deze week is dat hij meer rust en vertrouwen ervaart en is gestart met Tao training. In zijn eigen woorden:


"Het proces in mij heeft een enorme vlucht genomen waarbij de plek, de lucht en de bossen mij dichter bij mezelf hebben gebracht. Wellicht gaat de Tao mij een fase van rust brengen en heel graag kom ik hier weer terug"Wil je meer weten of heb je zin om ook een periode bij ons te verblijven en tot rust te komen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie ga naar onze website Kasteel voor Bewustwording of stuur een mailtje naar info@kasteelvoorbewustwording.nl


3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page