top of page
  • Foto van schrijverRaymond Fränzel

Laat je inspireren! Een prachtige samenwerking ter ondersteuning van onze jongeren. Met aftermovie!

Bijgewerkt op: 2 dec. 2023

Op onze inspirerende plek, het Kasteel voor Bewustwording, hebben we ons eerste jaar op bijzondere wijze afgesloten. We kijken terug op een jaar dat gevuld was met diverse inspirerende ont-moetingen en hebben veel geïnvesteerd om de plek dienend te laten zijn aan onze missie én die van anderen die vanuit gedeelde waarden eenzelfde missie nastreven.


Het initiatief van Noa van Hagen is hier een prachtig voorbeeld van! Het professionele team van begeleiders, bestaande uit Noa van Hagen, Ivo Aben en Michaël Alon, heeft op bevlogen wijze een waardevolle invulling gegeven aan een krachtig programma, waarin negen jongeren in een gezonde omgeving de ruimte kregen voor bezinning, groei en ontwikkeling.


Wij werken én leven op ons château, dus terwijl zij alle ruimte hadden voor hun eigen programma, waren wij ook aanwezig. Dit maakte dat we heerlijk konden meegenieten van wat we om ons heen zagen gebeuren. De verbinding in de groep, de openheid van de jongeren in de diverse ontmoetingen en gesprekken die organisch ontstonden terwijl wij met onze eigen activiteiten bezig waren. Verrijkt met het prachtige nazomerweer, de omringende natuur van de Franse Ardennen en de natuurlijke ontwikkelomgeving die onze mystieke plek biedt, werden de jongeren uitgenodigd om zichzelf weer te herinneren. Om weer thuis te komen in zichzelf en met hernieuwde moed, energie en inspiratie de opgedane ervaringen en inzichten mee te nemen en te integreren in hun leven.

We zijn heel dankbaar voor deze samenwerking en kijken uit naar het vervolg volgend jaar. Bekijk deze video voor een impressie van wat er mogelijk is op onze plek en deel Noa’s oproep om haar initiatief verder te laten groeien. Ook ter inspiratie voor anderen die met vergelijkbare ontwikkelingen bezig (willen) zijn.


Wij geloven in de kracht van samenwerking met mensen die hun opgedane levenservaringen en doorleefde in-zichten vanuit een eigen-wijsheid willen inzetten. Wil jij je talenten, creativiteit, ervaring en expertise inzetten om bij te dragen aan het mentale welbevinden, groei en bewustwording van groepen jongeren in hun zoektocht naar zingeving en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze locatie hiervoor biedt? Neem dan contact op met ons, Raymond Fränzel en Desirée Houkema. We verkennen graag met je onze raakvlakken en de mogelijkheden om de krachten te bundelen. Samen bereiken we meer in het creëren van alternatieve ontwikkelmogelijkheden om het potentieel en levensgeluk van jongvolwassen mensen te vergroten. 


34 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page